Welkom op ColorPieces.

Deze site biedt je een breed aanbod kleurrijke items, waaronder denkpuzzels, sleutelhangers en decoratieve items. Er komen regelmatig nieuwe items bij, dus hou de site zeker regelmatig in de gaten!

Verzending kan enkele tijd in beslag nemen, op tijd bestellen is de boodschap! 



Nieuw in ons aanbod:

Overlapping Tiles

€ 17,95

Overlapping Tiles

€ 17,95

Verbonden tegeltjes die een volledig puzzelvlak moeten vullen, lijkt simpel toch? Het is alleszins heel voldoenend om alle stukjes in elkaar te laten passen, maar een nog grotere uitdaging om ze er alle 11 juist in te krijgen!

 

De puzzel bevat 11 stukken welke probleemloos in de meegegeven tray moeten passen, natuurlijk zonder overlapping! Meer info over de oplosmethode vind je hier.

 

Afmetingen: 90x105x6mm

 

De puzzel is gemaakt uit fluor rode stukken, wat voor een levende lichtgevende afwerking zorgt.

OC puzzle

€ 17,95

OC puzzle

€ 17,95

C's, O's en alles wat daartussen ligt zit verwerkt in deze nieuwe uitdaging. De eerste puzzel met nieuwe diepe paarse kleuren zorgt voor een extra fijne afwerking

 

De puzzel bevat 10 stukken welke probleemloos in de meegegeven tray moeten passen, natuurlijk zonder overlapping! Meer info over de oplosmethode vind je hier.

 

De puzzel is gemaakt uit paarse stukken, wat voor een kleurrijke mooie afwerking zorgt.

 

Afmetingen: 100x100x6mm

Designers Favorite!

4-piece disaster

€ 14,95
Designers Favorite!

4-piece disaster

€ 14,95

Met maar 4 stukken kan deze puzzel niet anders dan poepsimpel zijn, toch?... Raar maar waar wordt de puzzel toch geklasseerd onder niveau 7, wat toch al iets minder makkelijk is. Zit er toch een addertje onder het gras dan? Deze puzzel is perfect om vrienden en familie verbaasd te stellen, aangezien de oplossing ver van het verwachte is....

 

De puzzel bevat 4 stukken welke probleemloos in de meegegeven tray moeten passen, natuurlijk zonder overlapping! Meer info over de oplosmethode vind je hier. Alle stukken passen er zonder wringen en problemen in.

 

De puzzel is gemaakt uit oranje stukken, wat voor een leuk kleurrijk effect zorgt.

 

Afmetingen: 85x85x6mm



Weet je niet wat te kiezen?

Dan wordt het aangeraden een setje van de Bestsellers te kopen. Dit zijn namelijk de meest gewaardeerde en best verkopende puzzels, en dit voordelig in een setje!


Speciale verzoeken

Denk je dat ColorPieces niet meer te bieden heeft dan puzzels alleen? Fout! Kijk op onze pagina Speciale verzoeken ook eens of wij jou niet kunnen helpen in je dagdagelijks leven! Hieronder staan enkele voorbeelden van specifieke aanvragen van klanten.

Rating: 4.9512195121951 sterren
41 stemmen